DRAMA O NAVODNOJ BOMBI U KAMIONU SA SREĆNIM KRAJEM: Nikakve eksplozivne naprave u kamionu nije bilo

B.G.

30. 09. 2022. u 12:22

PANIKA i strah opravdano su nastali jutros oko 9 časova ujutro, kada je u benzinsku pumpu u Beogradskoj ulici u Zrenjaninu uleteo usplahireni vozač kamiona i izneo sumnju da je u kamionu kojim upravlja navodno postavljena eksplozivna naprava, tj. bomba.

ДРАМА О НАВОДНОЈ БОМБИ У КАМИОНУ СА СРЕЋНИМ КРАЈЕМ: Никакве експлозивне направе у камиону није било

Foto: B.G.

Radnici benzinske stanice odmah su obavestili policiju, na teren su munjevitom brzinom izašle jedinice antidiverzionog i vatrogasnog odreda, sve je odrađeno po protokolu koji je u ovakvim situacijama neizbežan i ustanovljeno je da nikakve eksplozivne naprave u kamionu nema.

Prema nezvaničnim saznanjima, vozač kamiona je zaposlenima na benzinskoj stanici u panici rekao da je dobio pretnju i da pretpostavlja da je negde u kamionu postavljena bomba.

Foto: B.G.

Kako je kasnije ustanovljeno, radi se o osobi koja ima psihičkih problema i nije uravnotežen, pa otuda nepotrebni napad panike i straha.

Kamion privatne kompanije, sa NS registarskim tablicama, sa lica mesta odvezao je lično vlasnik kompanije kojoj pripada vozilo i sve se okončalo bez ikakvih posledica.

Mada se zrenjaninska policija do sada nije zvanično oglasila, prema nezvaničnim potvrdama, svima je odmah bilo jasno da se radi o lažnoj uzbuni, ali je procedura ispoštovana onako kako pravila nalažu. 

Dva časa nakon nemilog događaja, saobraćaj na putu i promet na benzinskoj stanici je uspostavljen i odvija se normalno.

BONUS VIDEO:

Junak spasao Skoplje od novih žrtava - Ko je bio Maksim koji je prvi podvižnik Večernjih novosti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna