POLICIJA SASLUŠALA DIREKTORA ŠKOLE U KOJOJ JE ZLOSTAVLJAN PRVAK: "Nije trebalo da obaveštava nadležne, bio je manji incident"

Novosti online

28. 09. 2022. u 14:42

POLICIJA Grocke obavila je danas razgovor sa direktorom škole u kojoj se dogodio incident kada je đak prvak zlostavljan u toaletu škole.

ПОЛИЦИЈА САСЛУШАЛА ДИРЕКТОРА ШКОЛЕ У КОЈОЈ ЈЕ ЗЛОСТАВЉАН ПРВАК: Није требало да обавештава надлежне, био је мањи инцидент

Foto: V. Mitrić

Prema informacijama, proverom je ustanovljeno da navedeni događaj nije prijavljen PS Grocka.

Nakon objavljenih navoda na pojedinim portalima, policija je obavila razgovor sa direktorom OŠ "Miloje Vasić" Nebojšom Trišićem koji je izjavio da je bio incident u školi manjeg značaja, a ne kao što je objavljeno u medijima i da je najverovatnije neko od roditelja obavestio medije o tome - kaže izvor upoznat sa slučajem.

Prema informacijama, direktor je policiji izjavio da "je smatrao da nije potrebno o navedenom obaveštavati policijske službenike, jer je bio manji incident".

- On je naveo da je oštećeni učenik i danas došao u školu, kao i da će događaj da rešavaju u okviru škole - dodaje sagovornik.

Podsetimo, u Osnovnoj školi "Miloje Vasić" u Kaluđerici juče je brutalno fizički napadnut učenik prvog razreda A. D. u školskom toaletu.

Na njega su nasrnula tri za sada neimenovana učenika starijih odeljenja i maltretirala ga u toaletu. Oni su mu, prema prvim informacijama, stavljali glavu u ve-ce šolju, udarali njegovom glavicom o zid toaleta i oborili ga na pod.

Dete, međutim, nije zatražilo lekarsku pomoć, ali je uprava škole upoznata sa slučajem.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

MEĐUNARODNI DAN TOLERANCIJE: Sva ljudska bića imaju pravo da žive i budu to što jesu