SUMNJA SE DA JE PUCAO IZ VAZDUŠNE PUŠKE: Leskovčanin uhapšen zbog sumnje da je lakše povredio komšiju

Игор Митић
Igor Mitić

23. 09. 2022. u 15:30

Policijski službenici Policijske uprave u Leskovcu uhapsili su J. S. (74) iz Mrštana, sela u okolini ovog grada, zbog sumnje da je, kako nezvanično saznajemo, lakše povredio komšiju pucnjem iz vazdušne puške.

СУМЊА СЕ ДА ЈЕ ПУЦАО ИЗ ВАЗДУШНЕ ПУШКЕ: Лесковчанин ухапшен због сумње да је лакше повредио комшију

Ilustracija/foto: I.Mitić

Policija je samo potvrdila događaj, ali njeno zvanično saopštenje može da se očekuje tek po okončanju istražnih radnji koje su u toku.

Prema nezvaničnim informacijama, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, a povređenom je ukazana pomoć u leskovačkoj Opštoj bolnici.

- Sanirana mu je povreda na glavi. Ušivena sa dva konca. Urađena je kompletna dijagnostika i svi pregledi, pa je pacijent otpušten na kućno lečenje – kazao je dr Nebojša Dimitrijević, direktor leskovačke bolnice.

Kod uhapšenog muškarca je navodno pronađena vazdušna, ali i lovačka puška koja mu je takođe privremeno oduzeta. Prema saznanjima iz izvora bliskih istrazi, nadležni se ne oglašavaju o ovom slučaju jer se čeka da bude završeno veštačenje oduzetog oružja.

Incident se dogodio kasno sinoć, navodno tokom svađe dvojice muškaraca iz istog sela. Nezvanično saznajemo da je policiji prijavljen napad oružjem, ali će konačnu reč o tome dati istraga koja je u toku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni