POJAČANA KONTORLA NA EGZITU: Drugog dana festivala uhapšeno 19 osoba

Novosti online

09. 07. 2022. u 10:53

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu, po naređenju ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina nastavljaju pojačanu kontrolu prostora na kome se održava "Egzit" festival.

ПОЈАЧАНА КОНТОРЛА НА ЕГЗИТУ: Другог дана фестивала ухапшено 19 особа

Foto: N.Karlić

Tokom drugog dana "Egzit" festivala, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova zaplenili su različite vrste narkotika od ukupno 53 lica, a 19 lica lišeno je slobode.

Kod privedenih lica pronađena je manja količina marihuane, kokaina, "ekstazija" i druge psihoaktivne supstance

Kod 46 lica droga je pronađena na području Petrovaradinske tvrđave.

Protiv svih osumnjičenih biće podnete krivične prijave, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NAPAO ČOVEKA MAČETOM U NAMERI DA GA OPLJAČKA: Treće OJT podiglo optužnicu protiv nasilnika iz Novog Beograda