PRILIKOM NAPADA NOSIO NANOGVICU: Detalji pucnjave u teretani u Rakovici

Š. M.

22. 06. 2022. u 07:04

MILOŠ S. (27), koji je u ponedeljak uhapšen zbog ranjavanja fitnes trenera Miroslava D. (24) ispred teretane u Borskoj ulici, dobro je poznat organima reda i u trenutku napada nosio je nanogvicu.

ПРИЛИКОМ НАПАДА НОСИО НАНОГВИЦУ: Детаљи пуцњаве у теретани у Раковици

Foto: Novosti

Posle poslednjeg incidenta određen mu je pritvor. Juče je saslušan u Višem javnom tužilaštvu, a na teret mu se stavlja nanošenje teških telesnih povreda, izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljeno nošenje oružja.

Pucnjava se dogodila u ponedeljak posle podne u jednom fitnes centru u Rakovici, a nakon što je u koleno ranio trenera, Miloš S. se dao u beg prema Miljakovcu.

- Ipak, brzom akcijom rakovačke policije je uhapšen, a kod njega nije pronađeno oružje - kaže izvor upoznat s istragom. - Ranjavanju je inače prethodila svađa, a zatim i tuča dva momka u teretani. Napadač je nakon toga napustio objekat, ali se brzo vratio s oružjem u ruci. Zatim je, pred gotovo punom teretanom, ispalio hitac u trenera, koji je pao kao pokošen. Jaukao je i držao se za nogu.

Prema nezvaničnim informacijama, pomahnitali mladić je nakon ispaljenog hica pištolj uperio u ljude koji su se našli u sali i zapretio da će pucati i u njih, ukoliko priđu. Navodno, sukob između napadača i ranjenog izbio je jer je trener bokserom udario Miloša S., koji je inače redovan član ovog fitnes centra. U teretanu je dolazio u gotovo isto vreme, jer nosi nanogvicu, pa je redovne šetnje koristio da vežba baš tu.

- Uhapšeni muškarac ima bogat kriminalni dosije - saznajemo. Navodno, od 2010. godine ima 20 krivičnih prijava vezanih za drogu, oružje i razbojništva. On je i sad na izdržavanju zatvorske kazne, ali u kućnom zatvoru s nanogvicom.

POVREĐENI STABILNO

RANjENOG fitnes trenera Miroslava D. (24) metak je pogodio u koleno, ali je van životne opasnosti. Očevici ovog događaja odmah su pozvali sanitet, koji je ubrzo stigao na mesto nezgode, i posle ukazane prve pomoći povređeni je prevezen u bolnicu na dalje lečenje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri