UDARIO ŽENU SA BEBOM, A POTOM KRENUO I NA POLICIJU: Drama u beogradskom naselju - uhapšen nasilnik

Novosti onlajn

12. 06. 2022. u 19:49

S.L. uhapšen je u beogradskom naselju Veljko Vlahović nakon što je, kako se sumnja, uadrio suprugu sa kojom ima bebu, a potom je krenuo i na policajce koji su došli na intervenciju.

УДАРИО ЖЕНУ СА БЕБОМ, А ПОТОМ КРЕНУО И НА ПОЛИЦИЈУ: Драма у београдском насељу - ухапшен насилник

foto: I.Mitić

Kako se nezvanično saznaje, čitava drama dogodila se oko 15 sati, kada je S.L., nakon svađe sa suprugom fizički nasrnuo na nju. 

- Posavađali su se jer je valjda njegova žena htela sa bebom da ide kod njenih roditelja. Ne znam da li je htela da ga napusti ili da ode u goste - priča izvor upoznat sa slučajem i dodaje da je u trenutku nastao haos.

Kako je naveo svađa se ubrzo pretvorila u dramu.

- On je udario ali je navodno i pretio da će ubiti nju i njene roditelje. Srećom ubrzo je stigla policija ali ni tu nije bio kraj - navodi sagovornik i dodaje:

- Policija je preuzela ženu i dete, koje ima oko godinu dana. Međutim, on se ni tu nije smirio, uzeo kamen i krenuo ka policijskim kolima. Nisam mogao da vidim šta je uradio sa kamenom ali se u jedno trenutku videlo da je skinuo kaiš i kao da je krenuo da se obračuna sa policajcima. Na svu sreću ubrzo su ga savladali i uhapsili ‐ naveo je sagovornik i dodao da su bile rti policijske patrole, među njima i interventna jedinica.

Kako se nezvanično saznaje muškarac je uhapšen i određeno mu je policijsko zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilje u porodici.

BONUS VIDEO:

SPREČENA NESREĆA U ZEMUNU: Brzom akcijom vatrogasaca lokalizovan požar u magacinu

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu