SASLUŠANI DARKO ŠARIĆ, UROŠ MIŠIĆ I DEJAN LAZAREVIĆ: Evo šta su rekli o delima koja im se stavljaju na teret

Novosti onlajn

06. 06. 2022. u 18:08

SASLUŠANjE Darka Šarića, njegovog adovokata Dejana Lazarevića, Danila Odovića i Uroša Radovanovića (Mišić) upravo je završeno u Specijalnom sudu.

САСЛУШАНИ ДАРКО ШАРИЋ, УРОШ МИШИЋ И ДЕЈАН ЛАЗАРЕВИЋ: Ево шта су рекли о делима која им се стављају на терет

Foto: Z. Jovanović

Sva četvorica saslušanih su negirala sve što im se proširenjenm naredbe o sprovođenju istrage stavlja na teret, piše "Blic".

- Rekli su da nemaju veze sa krivičnim delima – navodi izvor Blica i dodaje da su svi okrivljeni odbranu izneli kratko, u po nekoliko rečenica.

Podsetimo, proširenjem istrage njima se stavlja na teret delo udruživanje radi vršenje krivičnih dela i organizacija pokušaja ubistva svedoka saradnika Nebojše Joksovića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)