UŽAS U ALIBUNARU: Otac zlostavljao četvoro dece

Novosti online

02. 06. 2022. u 12:42

OSNOVNO javno tužilaštvo u Pančevu podnelo je optužni predlog Osnovnom sudu u Pančevu protiv D. B. zbog zapuštanja i zlostavljanja maloletnog lica.

УЖАС У АЛИБУНАРУ: Отац злостављао четворо деце

Foto Ilustracija

Jedno dete je, kako nezvanično saznajemo, primoravao na rad, našao mu posao za dnevnicu u visini od 200 dinara.

Inače, on je rešenjem Centra za socijalni rad Alibunar bio obavezan da pronađe smeštaj za sebe i svoju decu, i to stambeni prostor sa osnovnim životnim uslovima gde bi deca mogla da žive i spavaju, a on je, kako je rečeno, pronašao kuću bez prozora, bez vrata i kupatila, bez struje, u čijem dvorištu se nalazila deponija koja je bila potpuno neočišćena.

Takođe, ostavljao ih je same u kući i nije vodio računa da li deca idu u školu i izvršavaju svoje školske obaveze, zbog čega je jedno dete povereno na čuvanje punoletnoj sestri dok je troje dece smešteno u hraniteljsku porodicu, zbog čega je tužilaštvo predložilo sudu da ga osudi na kaznu zatvora.

(Pink)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove