NEMAC NE SME DA NAPUSTI SRBIJU: Zabrana napuštanja boravišta za vozača BMV-a osumnjičenog da je izazvao tešku saobraćajku na "Pančevcu"

Novosti online

25. 05. 2022. u 19:10

PRVI osnovni sud u Beogradu odredio je meru zabrane napuštanja boravišta vozaču BMV-a S.K, koji se sumnjiči da je izazvao saobraćajnu nesreću na Pančevačkom mostu u kojoj su poginuli T.J. i D.J.

НЕМАЦ НЕ СМЕ ДА НАПУСТИ СРБИЈУ: Забрана напуштања боравишта за возача БМВ-а осумњиченог да је изазвао тешку саобраћајку на Панчевцу

Foto: N. Skenderija

Tužilastvo je ranije u saopštenju navelo da je predložilo pritvor do 30 dana jer postoje okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, budući da je osumnjičeni nemački državljanin.

Osumnjičeni je danas u tužilaštvu izneo svoju odbranu, a alkotestom koji je urađen na licu mesta nesreće utvrđeno je da nije bio pod uticajem alkohola.

U daljem toku postupka tužilaštvo će ispitati svedoke događaja, narediti vršenje saobraćajno-tehničkog i sudsko-medicinskog veštačenja, prikupiti materijalne dokaze i preduzeti druge radnje potrebne za donošenje odluke.

Osumnjičenom, koji je nemački državljanin sa boravištem i zaposlenjem u Srbiji, na teret se stavlja krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

BONUS VIDEO: 

JEZIVE SCENE NA PANČEVAČKOM MOSTU: Teška nesreća u Beogradu

Uskoro opširnije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)