UHAPŠENA ŠESTOČLANA NARKO GRUPA: Šef upravljao poslom, kuriri dilovali marihuanu i kokain

Srna

25. 03. 2022. u 17:17

POLICIJA u Srbiji uhapsila je šest pripadnika organizovane narko-kriminalne grupe i zaplenila 17,5 kilograma marihuane i manju količinu kokaina.

УХАПШЕНА ШЕСТОЧЛАНА НАРКО ГРУПА: Шеф управљао послом, курири диловали марихуану и кокаин

foto: PUK

Sumnja se da su se, po nalogu organizatora ove organizovane kriminalne grupe, ostali članovi, duži vremenski period bavili nabavkom, transportom i prodajom marihuane i kokaina na teritoriji Srbije, saopšteno je iz MUP-a Srbije.

Ova lica uhapšena su zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih djela i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Uhapšena su lica čiji su inicjali F.D. za koga se sumnja da je organizator ove organizovane kriminalne grupe, zatim U.J, S.D, Č.D, kao i H.V. i K.D.

Krivičnom prijavom biće obuhvaćena još jedna osoba za kojom se intenzivno traga. Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Iz Tužilaštva za organizovani kriminal je saopšteno da je organizator ove organizovane kriminalne grupe F.D. sa kupcima dogovarao mesto, način, vreme i cenu isporuke, a potom davao naloge pripadnicima koji su kao kuriri dalje robu odnosno opojnu drogu odnosili i predavali je kupcima.

Cena marihuane, kako je saopštilo tužilaštvo, po kilogramu se kretala između 1.900 i 2.000 evra. 

BONUS VIDEO: UDARIO ŽENU SEKIROM, PA POKUŠAO DA SE OBESI: Porodična drama na Zvezdari

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA KLOPKA: Ovako je policija nadmudrila huligane i pohapsila aktere velike tuče navijača pred večiti derbi (FOTO/VIDEO)