HAPŠENJE U CENTRU BEOGRADA: Mladić (20) i maloletnica osumnjičeni za krađu mobilnog, policija odmah pronašla telefon i vratila ga vlasnici

Z.U.

17. 01. 2022. u 10:02

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su dvadesetogodišnjeg mladića i maloletnicu zbog sumnje da su na Kalemegdanu ukrali mobilni telefon iz džepa jakne jedne devojke.

ХАПШЕЊЕ У ЦЕНТРУ БЕОГРАДА: Младић (20) и малолетница осумњичени за крађу мобилног, полиција одмах пронашла телефон и вратила га власници

Foto: Profimedia/Ilustracija

Ona je prijavila krađu u policijskoj stanici.

Policajci iz stanice Stari grad brzo su u Knez Mihailovoj ulici, kod Palate Albanija, pronašli i priveli dve osumnjičene osobe.

Pronađen je telefon koji je odmah vraćen vlasnici.

Protiv osumnjičenih je po nalogu Prvog osnovog javnog tužilaštva i Tužilaštva za maloletnike podneta krivična prijava za krađu.

 

Borba protiv svih vidova kriminala, sa akcentom na tzv. ulični koji potencijalno pogađa sve građane Srbije, prioritet je rada policije, što je dokazano i ovom akcijom.

BONUS VIDEO: SNIMAK FILMSKE POTERE U ZEMUNU:Muškarac sa poternice bežao od policije, čuvari reda mu pucali u gume

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

DEDA PRETUKAO UNUKU JER JE KASNO DOŠLA IZ GRADA: Na saslušanju sve negirao