PANIĆ NEGIRA OPTUŽBE DA JE PRIMAO MITO: Održano saslušanje osumnjičenom upravniku zatvora u Nišu

J. ĆOSIN

23. 12. 2021. u 16:03

DEJAN Panić, upravnik niškog Kazneno-popravnog zavoda, koji je Osumnjičeni upravnik zatvora u Nišu juče uhapšen zbog sumnje da je primao mito, negirao je danas na saslušanju pred Specijalnim tužilaštvom za organizovani kriminal u Beogradu, sve optužbe koje mu se stavljaju na teret.

ПАНИЋ НЕГИРА ОПТУЖБЕ ДА ЈЕ ПРИМАО МИТО: Одржано саслушање осумњиченом управнику затвора у Нишу

Dejan Panić

Panić se sumnjiči da je od Hidajeta J., koji je takođe lišen slobode, primio 5.000 evra kako bi pomogao da njegov prijatelj Darko I. koji izdržava zatvorsku kaznu u niškom KPZ, bude pušten na uslovnu slobodu.

Takođe, slobode je lišena Snežana M., vaspitač u ovoj ustanovi zbog sumnje da je posredovala u primopredaji novca te da je dala pozitivno mišljenje o Darkovom ponašanju u zatvoru, neophodno da sud odobri puštanje na uslovnu slobodu. Darko je takođe uhapšen i to zbog davanja mita.

- Dejan kategorično tvrdi da ni od koga nije uzeo ni dinar, te da ni na koga od svojih službenika, nije vršio pritisak radi davanja pozitivnog mišljenja ni o jednom osuđeniku kako bi nezakonito ishodio njegovo puštanje na uslovnu slobodu. Znajući ga lično dugo godina, ja mu bezuslovno verujem. On tvrdi da je savesno obavljao svoju dužnost te da nikada nije prekršio zakon niti je pribavio bilo kakvu korist na taj način – kazao je upravnikov branilac advokat Momčilo Kovačević.

BONUS VIDEO - LANČANI SUDAR U BEOGRADU: Karambol kod Kule Nebojša

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA KLOPKA: Ovako je policija nadmudrila huligane i pohapsila aktere velike tuče navijača pred večiti derbi (FOTO/VIDEO)