UBISTVO KOJE JE ŠOKIRALO KRUŠEVAC: Radislav je pre samo 10 dana dao izjavu za lokalnu TV

S. Babović

05. 12. 2021. u 18:09

NAJVIŠE brinemo za decu, da deca ostanu na selu, da im pružimo mogućnost da se bave sportskim aktivnostima, za zimu planiramo da kupimo dva stola za stoni-tenis - ispričao je pre samo 10 dana za lokalni medij Radislav Aksentijević (55), kao član Saveta mesne zajednice Kaonik kod Kruševca, gde ga je, kako se sumnja, preksinoć oko 20,30 upucao meštanin Slaviša P. (45).

УБИСТВО КОЈЕ ЈЕ ШОКИРАЛО КРУШЕВАЦ: Радислав је пре само 10 дана дао изјаву за локалну ТВ

Foto: Printskrin RTK

Aksentijević je zajedno sa kolegama iz MZ gde je ponovo izabran prilikom nedavnog glasanja, bio uključen u radove na sređivanju platoa ispred Doma kulture i postavljanja novog mobilijara za decu i klupa u parku u centru Kaonika. Novinarima je ispričao i da će nov prostor biti mesto gde će se deca družiti i zabavljati, uveren da će biti lepo „kada drveće poraste“.

- Sve što je radio u životu, moj otac je radio za porodicu i za celo selo, zato su ga i izabrali pre nekoliko dana, kada je bio izbor za mesne zajednice, svi su za njega glasali da bude ponovo predstavnik sela - svedoči za „Novosti“ neutešna Nevena Aksentijević, iz Kaonika kod Kruševca, ćerka ubijenog Radislava. - Ne znamo zaista šta se desilo, pokazaće istraga. Sigurno znamo da je bio dobar čovek, komšija i otac.

Sagovornici „Novosti“ veruju da je susret žrtve i osumnjičenog, na kome je trebalo da raščiste račune nakon rasprave oko poljoprivredne mehanizacije i pokvarenog kompresora bio ranije dogovoren. Više detalja biće poznato u toku istrage.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024