VELIKA AKCIJA SRPSKE POLICIJE: U Nišu zaplenjeno 520 kilograma marihuane, droga stigla sa KiM (FOTO)

Novosti online

25. 11. 2021. u 09:42

MINISTAR unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin održao je danas sastanak sa rukovodstvom Uprave kriminalističke policije i čestitao im na uspešno sprovedenoj akciji zaplene 520 kilograma marihuane spakovane u 134 paketa u Nišu, koja je stigla sa prostora Kosova i Metohije i bila namenjena za dalju prodaju po gradovima i mestima Srbije.

ВЕЛИКА АКЦИЈА СРПСКЕ ПОЛИЦИЈЕ: У Нишу заплењено 520 килограма марихуане, дрога стигла са KиМ (ФОТО)

Foto: MUP

- Žestoka borba Ministarstva unutrašnjih poslova sa narko-dilerima se nastavlja, bilo da je Srbija tranzitna zemlja ili krajnja destinacija za prodaju narkotika, sa istom odlučnošću i borbom uhapsićemo svakog ko unosi i prodaje drogu u našoj zemlji. Srbija nije i neće biti sigurno mesto za prodaju narkotika niti sigurno mesto za njihovu dalju distribuciju. Srbija nikada neće biti sigurno mesto za narko-dilere i trgovinu narkoticima - poručio je ministar policije Aleksandar Vulin, kome su načelnici i pripadnici UKP-a referisali o svim detaljima i pojedinostima akcije zaplene 520 kilograma marihuane.

Ministar Vulin je naglasio da je svaka zaplena narkotika za policiju veliki uspeh i velika pobeda.

Ministar je ukazao da je policija svoju odlučnost da se obračuna sa trgovinom narkoticima pokazala dobrim rezultatima ostvarenim u poslednjih godinu dana, kada je zaplenila više od osam tona narkotika i otkrila više od 40 ilegalnih laboratorija za uzgoj marihuane.

- Dok je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, dok sam ja ministar unutrašnjih poslova, Srbija neće legalizovati marihuanu i iskreno se zalažem za to da se prodaja droge maloletnom licu sankcioniše i tretira kao pokušaj ubistva - poručio je Vulin.

BONUS VIDEO: NOVOSTI NA MESTU EKSPLOZIJE: Izjave spasilačke ekipe

 
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (2)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni