VELIKA AKCIJA SRPSKE POLICIJE: U Nišu zaplenjeno 520 kilograma marihuane, droga stigla sa KiM (FOTO)

Novosti online

25. 11. 2021. u 09:42

MINISTAR unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin održao je danas sastanak sa rukovodstvom Uprave kriminalističke policije i čestitao im na uspešno sprovedenoj akciji zaplene 520 kilograma marihuane spakovane u 134 paketa u Nišu, koja je stigla sa prostora Kosova i Metohije i bila namenjena za dalju prodaju po gradovima i mestima Srbije.

ВЕЛИКА АКЦИЈА СРПСКЕ ПОЛИЦИЈЕ: У Нишу заплењено 520 килограма марихуане, дрога стигла са KиМ (ФОТО)

Foto: MUP

- Žestoka borba Ministarstva unutrašnjih poslova sa narko-dilerima se nastavlja, bilo da je Srbija tranzitna zemlja ili krajnja destinacija za prodaju narkotika, sa istom odlučnošću i borbom uhapsićemo svakog ko unosi i prodaje drogu u našoj zemlji. Srbija nije i neće biti sigurno mesto za prodaju narkotika niti sigurno mesto za njihovu dalju distribuciju. Srbija nikada neće biti sigurno mesto za narko-dilere i trgovinu narkoticima - poručio je ministar policije Aleksandar Vulin, kome su načelnici i pripadnici UKP-a referisali o svim detaljima i pojedinostima akcije zaplene 520 kilograma marihuane.

Ministar Vulin je naglasio da je svaka zaplena narkotika za policiju veliki uspeh i velika pobeda.

Ministar je ukazao da je policija svoju odlučnost da se obračuna sa trgovinom narkoticima pokazala dobrim rezultatima ostvarenim u poslednjih godinu dana, kada je zaplenila više od osam tona narkotika i otkrila više od 40 ilegalnih laboratorija za uzgoj marihuane.

- Dok je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, dok sam ja ministar unutrašnjih poslova, Srbija neće legalizovati marihuanu i iskreno se zalažem za to da se prodaja droge maloletnom licu sankcioniše i tretira kao pokušaj ubistva - poručio je Vulin.

BONUS VIDEO: NOVOSTI NA MESTU EKSPLOZIJE: Izjave spasilačke ekipe

 
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)