UHAPŠEN KRIJUMČAR KOJI JE IZAZVAO SAOBRAĆAJKU U PIROTU: Nakon što su poginule dve osobe, a četiri teško ranjene, osumnjičeni priveden pravdi

V. Ć.

14. 11. 2021. u 12:45

POVODOM teške nesreće u kojoj su poginule dve osobe, pirotska policija saopštila je da je, zbgo krivičnog dela krijumčarenje ljudi i nedozvoljen prelazak državne granice, kao i zbog teškog dela protiv bezbednosti saobraćaja, uhapšen D.M.(39), iz Beograda.

УХАПШЕН КРИЈУМЧАР КОЈИ ЈЕ ИЗАЗВАО САОБРАЋАЈКУ У ПИРОТУ: Након што су погинуле две особе, а четири тешко рањене, осумњичени приведен правди

Foto: V. Ćirić

On se tereti da je vozilom beogradskih registarskih oznaka, u nameri da izbegne policijsku kontrolu, kod pružnog prelaza izgubio kontrolu nad vozilom i udario u svetlosnu signalizaciju usled čega se kombi preturio na krov.

U putničkom vozilu kojim je upravljao bila su 22 migranta, od kojih su dvojica izgubila život dok su četvorica teško povređena.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti predat nadležnom tužilaštvu u Pirotu-saopštila je pirotska Policijska uprava.

BONUS VIDEO: PUCNjAVA U BEOGRADU: Muškarac ranjen u centru grada!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!