SNAJPER I RANIJE BIO NASILAN? Proširena istraga protiv Slobodana Milutinovića (37), izneo odbranu na saslušanju u tužilaštvu

Lj. P.

18. 10. 2021. u 20:41

NOVOSAĐANIN Slobodan Milutinović Snajper (37), osumnjičen za otmicu sugrađanke U. J. (23), u ponedeljak je ponovo priveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Novom Sadu. Istraga, koja se vodi protiv njega povodom ovog slučaja, kako nezvanično saznaju "Novosti", proširena je i na prethodni period, jer je navodno i pre bio nasilan prema sugrađanki, sa kojom je ranije bio u emotivnoj vezi.

СНАЈПЕР И РАНИЈЕ БИО НАСИЛАН? Проширена истрага против Слободана Милутиновића (37), изнео одбрану на саслушању у тужилаштву

Foto: Društvene mreže

Milutinović, koji je u ponedeljak u VJT doveden iz pritvora, koji mu je određen rešenjem sudije za prethodni postupak, izneo je svoju odbranu u vezi sa događajem od 19. septembra. Prilikom prethodnog privođenja u tužilaštvo posle hapšenja, Milutinović se tada branio ćutanjem.

Snajperov branilac, advokat Goran Karadarević, potvrdio je "Novostima" da je njegov klijent u ponedeljak izneo svoju odbranu u vezi sa događajem za koji se sumnjiči.

- Do detalja je ispričao sve o njihovom odnosu - kaže advokat Karadarević, ističući da u ovoj fazi postupka ne može da govori šta je Milutinović rekao.

- Najavio je da će sve izneti na videlo i dokumentovati.

U dosadašnjoj istrazi, u tužilaštvu su pre desetak dana kao svedoci saslušane majka i rođena sestra U. J. One su, prema rečima Miloša Bugarskog, pravnog zastupnika U. J., bez straha ispričale sve što znaju o noći, kada je dvadesetrogodišnjakinja oteta. Ispričale su svoja neposredna saznanja o onome što se dešavalo na samoj lokaciji, kao i zbog čega su išle tamo.

Pored njih, o onome što se dešavalo 19. septembra uveče, svedočila su i četvorica policajaca koja su došli po pozivu i koji su uhapsili Milutonovića pod sumnjom da je oteo U. J.

Milutinović je uhapšen nakon što ga je devojka prijavila policiji da ju je oteo.

Prema nezvaničnim saznanjima, dvadesetrogodišnjakinja i Milutinović su navodno bili u emotivnoj vezi više od godinu dana, posle čega je ona odlučila da je prekine. On, navodno, nije mogao da se pomiriti sa raskidom, pa ju je te večeri pozvao da razgovaraju, posle čega je odveo u iznajmljen stan i tamo držao i maltretirao.

ZAPALjENA KOLA

DAN pre svedočenja majke i sestre oštećene, nepoznati muškarac je zapalio "bmv iks 5" i "mercedes" A klase, vlasništvo U. J. i njenog oca S. J. Oba vozila su potpuno izgorela, a paljenje automobila na parkingu u Stražilovskoj 33 u Novom Sadu, u blizini zgrade gde ova porodica stanuje, u javnosti je protumačena kao vid upozorenja, pred njihovo svedočenje.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DAN ČISTE ENERGIJE: Obnovljiva energija je kamen temeljac za borbu protiv klimatskih promena