PLANULI ZA OPOMENU? Izgorela kola porodice U. L. zbog koje je nedavno uhapšen Slobodan Milutinović

Lj. P.

08. 10. 2021. u 06:45

NA parkingu ispred zgrade sa brojem 33 u Stražilovskoj ulici u Novom Sadu, u noći između srede i četvrtka zapaljena su dva skupocena automobila marke "bmv iks 5" i "mercedes", A klase, koja su u vlasništvu porodice U. J. (23), devojke koja je nedavno prijavila Slobodana Milutinovića Snajpera, sa kojim je bila u emotivnoj vezi, da ju je maltretirao i tukao, posle čega je on uhapšen.

ПЛАНУЛИ ЗА ОПОМЕНУ? Изгорела кола породице У. Л. због које је недавно ухапшен Слободан Милутиновић

Foto N. Karlić

Na vozilima U. J. i njenog oca pričinjena je velika materijalna šteta, ali u požaru niko nije povređen. Porodica kojoj pripadaju automobili živi u obližnjoj zgradi i navodno su parking-mesta zakupljena za ta dva vozila.

Vatra na automobilima je buknula pola sata iza ponoći, a na snimku koji se u četvrtak ujutro pojavio na društvenim mrežama, vidi se da im prilazi zasada nepoznati muškarac sa kapuljačom na glavi, a ubrzo zatim staje kod ulaza u zgradu. Kada su se prolaznici udaljili, on prilazi kolima, i benzinom iz flaše najpre poliva crni automobil, a zatim i crveni, parkiran ispred. Buknuo je plamen, a nepoznati piroman je zatim pobegao. Na snimku se još vidi da mu se zapalila patika.

Slobodan Milutinović, Foto Arhiva

Paljenje automobila se u nekim medijima odmah dovelo u vezu sa postupkom koji se vodi protiv Milutinovića, koji se sumnjiči za otmicu U. J., kao vid upozorenja. U Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu, kako saznajemo, sestra i mama dvadesettrogodišnje Novosađanke, koja je u ovom postupku dobila status posebno osetljivog svedoka, danas treba da daju izjave kao svedoci.

Da li je paljenje njenog i autobila njenog oca zaista neka vrsta upozorenja, zasada niko sa sigurnošću ne može da kaže. Pravni zastupnik U. J., advokat Miloš Bugarski, za "Novosti" kaže da zasada nemaju nikakvih saznanja.

- Direktnih pretnji nije bilo - kaže Bugarski.

- Da li je bilo indirektnih, možemo samo da nagađamo.

DOKAZ Piromana snimile obližnje kamere, Foto Printskrin

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)