STOLIĆ UHAPŠEN SA ČLANOM ZEMUNSKOG KLANA: Konstantinović, pripadnik BIA i inspektor osumnjičeni za prinudu

Z. Uskoković

25. 09. 2021. u 12:28

INSPEKTOR SBPOK-a za krvne i seksualne delikte Božidar Stolić (1986.) uhapšen je jutros u akciji policije, u kojoj su privedeni i pripadnik BIA M. K. (1971) i S. K. (1975.), saznaju "Novosti".

СТОЛИЋ УХАПШЕН СА ЧЛАНОМ ЗЕМУНСКОГ КЛАНА: Константиновић, припадник БИА и инспектор осумњичени за принуду

Foto: Jutjub/Printskrin

Stolić je od ranije poznat javnosti, kao policajac koji je radio na slučaju hapšenja ekipe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića

Stolić je uhapšen 12. juna zbog sumnje da je odavao informacije iz istrage pripadnicima kavačkog klana, kao i njihovim saradnicima Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću i protiv njega je istragu povelo Posebno odeljenje za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, ali je, u međuvremenu, njegov slučaj prebačen u TOK.

Pored Stolića, uhapšen je i Slađan Konstantinović, pripadnik zemnuskog klana, brat Ninoslava Konstantinovića, za kog Čaba Der tvrdi da hoće da ga ubije.

Foto: Arhiva

Konstantinović je inače poznat od ranije, kada je hapšen zbog ubistva Vladimira Lukića, navijača RAD-a.

Pored njih, uhapšen je i pripadnik BIA M. K. Oni se terete da su u periodu od 17. do 22. septembra ove godine nekoliko puta boravili u ugostiteljskom objektu oštećenog i preteći mu pokušali da ga prinude da im proda ugostiteljski objekat za višestruko nižu vrednost u odnosu na stvarnu vrednost.

Kada je oštećeni odbio, oni su mu, kako se sumnja, saopštili da više ugostiteljski objekat nije njegov već njihov, saopštio je MUP. Osumnjičenima je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Požarevcu određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni ovom tužilaštvu. Uskoro opširnije...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024