EFIKASNA AKCIJA POLICIJE NA NOVOM BEOGRADU: Upali na proslavu i priveli više osoba zbog trgovine narkoticima

Novosti onlajn

02. 09. 2021. u 15:19

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, po naredbi Višeg suda, efikasnom akcijom izvršili su noćas pretres jednog apartmana i identifikovali i priveli više osoba kod kojih je pronađena određena količina narkotika.

ЕФИКАСНА АКЦИЈА ПОЛИЦИЈЕ НА НОВОМ БЕОГРАДУ: Упали на прославу и привели више особа због трговине наркотицима

Foto: MUP

Operativnim radom, policija je došla do informacija da se u jednom apartmanu u Novom Beogradu održava proslava na kojoj su osobe za koje postoji sumnja da se bave trgovinom narkoticima.

Prilikom pretresa, kod pet lica policija je pronašla određenu količinu opojnih droga kokain i spid i utvrdila da su tokom proslave pojedina lica koristila narkotike.

Beogradska policija je prilikom upada na proslavu u apartmanu u Novom Beogradu zatekla 29 osoba, koje su predate u dalji rad i postupanje.

Foto: MUP

Podsetimo, ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin jutros je tokom kolegijuma sa načelnicima Uprave kriminalističke policije istakao da će svaki kriminalac osetiti žestok pritisak države.

- Kriminalci moraju da znaju da ćemo učiniti sve da osećaju pritisak države gde god da se nalaze i šta god da rade - naglasio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)