LOZNIČANKAMA UMESTO EVRA - LISICE: Ucenjivale koleginicu navodnim snimkom ljubavnog čina

V. M.

30. 08. 2021. u 22:55

SUDIJA za predhodni postupak Osnovnog suda u Loznici, na predlog OJT u ovom gradu, odredio je pritvor, do 30 dana, Lozničankama M.M.(51) i D.M.(39), radnica jedne lozničke privatne kompanije, koje su uhapšene pre tri dana da su ucenjivale dvadesetčetvorogošnju kolegicu, tražeći od nje 5.000 evra, kako ne obelodanile navodni video snimak njenog ljubavnog čina.

ЛОЗНИЧАНКАМА УМЕСТО ЕВРА - ЛИСИЦЕ: Уцењивале колегиницу наводним снимком љубавног чина

Foto: Depositphotos

Prvo im je određeno policijsko zadržavanje, pošto su „uhvaćene na delu“ prilikom prijema novca od koleginice.

Kako saznajemo, dve radnice novac traže od maja. Kada je njihova koleginica podigla kredit, očekivali su da se, preko ucene, opare, ali su, umesto toga, stavljene su im lisice na ruke.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja