PRITVOR NASILNIKU IZ NIŠA: Stale u odbranu starijoj ženi, a on ih našamarao

J. Ć.

26. 07. 2021. u 15:15

ZBOG sumnje da bi boravkom na slobodu mogao da utiče na oštećene koje još nisu ispitane, kao i da bi mogao da ponovi krivično delo koje mu se stavlja na teret, Osnovni sud u Nišu odredio je pritvor u trajanju od 30 dana Mirku A. zbod nasilničkog ponašanje.

ПРИТВОР НАСИЛНИКУ ИЗ НИША: Стале у одбрану старијој жени, а он их нашамарао

Foto: Ž.Knežević

On je, kako se moglo videti na snimcima koji su preplavili društvene mreže, u subotu udario dve žene na Bulevaru Nemanjića u Nišu, koje su prethodno branile stariju ženu koja se sporo kretala na pešačkom prelazu, dok je on iz automobile revoltirano trubio. On je, kako se vidi na snimcima, najpre udario jednu ženu, a potom drugu koja je izašla iz automobila i koja je dobila šamar. Posle nekoliko sekundi, udara ih obe po licu, a zbog svega toga na teret mu se stavlja krivično delo nasilničko ponašanje.

On je u ponedeljak saslušan u Osnovom javnom tužilaštvu gde je, kako saznajemo, izneo svoju odbranu. Nakon toga je predložen pritvor kako ne bi svojim boravkom uticao na oštećene, koje di danas još nisu saslušane, ali i da ne bi ponovio krivično delo.
Kako nezvanično saznajemo, muškarac i ranije hapšen zbog raznih krivičnih dela i poznat je policiji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

SVETSKI DAN BUDUĆNOSTI: Kako da stvorimo bolji svet za sve