STARCA TRETIRAJU KAO RATNOG ZLOČINCA: Bahatost Albanaca - satima držali povratnika (80) na Jarinju, pa ga prebacili na saslušanje u Prizren!

D. Z.

21. 07. 2021. u 20:54

SRBOLjUB Veselinović (80), interno raseljena osoba sa Kosova i Metohije, koga je policija tzv. države Kosovo više sati držala na administrativnom prelazu Jarinje, u kasnim poslepodnevnim satima prebačen je na saslušanje u Prizren.

СТАРЦА ТРЕТИРАЈУ КАО РАТНОГ ЗЛОЧИНЦА: Бахатост Албанаца - сатима држали повратника (80) на Јарињу, па га пребацили на саслушање у Призрен!

Foto: Arhiva "Novosti"

Kako se navodi u saopštenju Kancelarije za Kosovo i Metohiju, njemu se na teret stavlja navodna nelegalna seča šume.

- Slučaj Srboljuba Veselinovića od 80 godina, koga Priština tretira kao najvećeg ratnog zločinca, pokazuje svu osionost i bahatost albanskih političara koji su u stanju da maltretiraju čoveka u devetoj deceniji života samo zato što je Srbin - ističe se u saopštenju Kancelarije za KiM.

Dodaje se da je advokat, koga je angažovala Kancelarija, uključen u njegov slučaj i pratiće ceo proces.

- Apsurdno je da se Srbi kojima se godinama otima imovina na Kosovu i Metohiji, nekakvim tajnim nalozima i optužnicama sada proganjaju i označavaju kao uzurpatori - zaključuje se u saopštenju Kancelarije za KiM.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna