VUK VUČINIĆ PUŠTEN IZ PRITVORA: Osumnjičeni pripadnik klana Velje Nevolje će se braniti sa slobode

Z.U.

21. 07. 2021. u 15:47

VUK Vučinić, koji je uhapšen pod sumnjom da je pripadnik grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, pušten je juče iz pritvora i on će se u daljem toku postupka braniti sa slobode.

ВУК ВУЧИНИЋ ПУШТЕН ИЗ ПРИТВОРА: Осумњичени припадник клана Веље Невоље ће се бранити са слободе

Foto: D. Milovanović

On se teretio da je dovezao Gorana Veličkovića Goksija u kuću u Ritopeku, gde je ovaj navijač Partizana mučen, a potom i ubijen.

Vučinićev advokat Valdimir Gajić izjavio je da očekuje da protiv njegovog klijenta istraga bude obustavljena:

- Treba imati u vidu da je ovo veoma težak predmet i da je Vučinić pod istragom zbog operativnih saznanja policije koja su bila takva da se može reći da pritvor nije bio određen bez ikakvih sumnji. Međutim, istraga je napredovala i njegova odbrana se ispostavila istinitom. Moram reći da je postupajući tužilac Mladen Ivanić postupio veoma profesionalno jer je i inače dužnost tužioca da vodi računa o pravima okrivljenog, što je sada bio slučaj.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)