LAŽNI HIRURG NA SLOBODI: Sava Knežević i njegova majka Danijela pušteni iz pritvora

Novosti onlajn

28. 06. 2021. u 12:03

LAŽNI hirurg Sava Knežević (23) i njegova majka cvećarka Danijela u petak su pušteni iz pritvora u u kom su proveli tačno mesec dana

ЛАЖНИ ХИРУРГ НА СЛОБОДИ: Сава Кнежевић и његова мајка Данијела пуштени из притвора

Foto: Instagram

- Rešenjem sudije za prethodni postupak Prvog osnovnog suda u Beogradu, prema okrivljenom Savi Kneževiću i okrivljenoj Danijeli Knežević ukinut je pritvor i određena je mera zabrane prilaženja, sastajanja i komuniciranja sa svedocima na udaljenosti manjoj od 100 metara, kao i obaveza da se okrivljeni javljaju nadležnoj policijskoj stanici svakih 15 dana - rekao je izvor iz Suda.

Oni su uhapšeni 24. maja nakon mesec dana skrivanja, a sutradan su saslušani u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu. Tada im je sudija na predlog tužioca odredio pritvor od 30 dana kako ne bi ometali postupak i uticali na svedoke.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (2)

DEDA PRETUKAO UNUKU JER JE KASNO DOŠLA IZ GRADA: Na saslušanju sve negirao