UHAPŠEN SIN JONUZA MUSLIUA: Velika akcija policije u Prištini

J.S.

24. 06. 2021. u 09:47

U VELIKOJ policijskoj akciji u Prištini između ostalih uhapšen je Fatlum Musliu sin pokojnok Jonuza Musliua nekadašnjeg predsednika Saveta Albanaca i brat aktuelnog zamenika predsednika opstine Šćiprima Mulisu. Kako izvestavaju mediji na Kosovu i Metohiji u nedelju u Prištini među 10 osoba kod kojih je pronađena veća količina droge i oružja.

УХАПШЕН СИН ЈОНУЗА МУСЛИУА: Велика акција полиције у Приштини

Foto: Tanjug

Kod uhapšene grupe pronađeno je preko 82 kilograma marihuane, oružje i lekovi. Akcija je izvedena u subotu obvavljena u subotu i nedelju u tri lokacije Prištini, Urođevcu i Kosovskoj Mitrovici.

Prema saopštenju prištinske policije, u akciji osim policije bili su i operativci Interpola Albanije i Italije - prenosi Sinjali.

Ovo nije prvi put da je mlađi Musliu uhapšen.

Naime on je 2015. godine uhapšen, a policija je tada pojasnila da je u akciji suzbijanja nelegalne trgovine akciznom robom, duvanom i duvanskim proizvodima, u saradnji sa BIA i po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal, na teritoriji Vranja i Subotice zaplenjeno 2.650 kg rezanog duvana i 1.000 boksova raznih vrsta cigareta sa makedonskim akciznim markicama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)