IZAŠLA IZ ZATVORA, PA IZBOLA BIVŠEG MUŽA: U Kragujevcu u sredu privedena J. R. (51), Ivica R. (48) prevezen u Urgentni centar

M. LUKOVIĆ

09. 06. 2021. u 20:48

IVICA R. (48) iz naselja Baljkovac kod Kragujevca, povređen je u sredu, nakon što ga je, kako se sumnja, nožem napala njegova nevenčana supruga J. R. (51). Sve se, prema nezvaničnim informacijama dogodilo nakon žustre svađe u Ivičinoj kući. On je hitno prevezen u Urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra u Kragujevcu gde su mu povrede sanirane, a policija je uhapsila njegovu bivšu suprugu. Razlog sukoba je zasad nepoznat.

ИЗАШЛА ИЗ ЗАТВОРА, ПА ИЗБОЛА БИВШЕГ МУЖА: У Крагујевцу у среду приведена Ј. Р. (51), Ивица Р. (48) превезен у Ургентни центар

Foto M. Luković

Komšije u ovom naselju pričaju da su Ivica i njegova bivša supruga živeli u odvojenim kućama, udaljenim jedne od druge manje od jednog kilometra. Naime, nakon razlaza sa suprugom on se iselio iz zajedničke kuće i prešao na drugu lokaciju, gde je počeo sebi da gradi novi objekat za stanovanje.

- Znamo ga kao dobrog čoveka, mirnog i vrednog. Koliko nam je poznato, radio je na pijaci i bavio se trgovinom. Nakon razlaza sa suprugom ostavio joj je kuću, a on je počeo sebi da gradi novi dom - pričaju komšije u ovom prigradskom naselju.

Kažu da je i ranije bilo svađa i sukoba između njega i supruge i da je, kako tvrde komšije, uglavnom on trpeo i izvlačio deblji kraj. Pretpostavlja se da je pre "krvavog" sukoba njegova bivša upala u njegovu kuću.

- Čula sam galamu, viku, lomljavu. Ne znam pouzdano šta se dešavalo. To nije bilo prvi put. Često smo slušali svađe među njima - priča jedna od prvih komšinica ovog para.

Ranjeni Ivica prevezen je u kragujevačku bolnicu, a policija je uhapsila J. R. Ona je, kako saznajemo, nakon sukoba sa bivšim mužem i napada na njega, mirno sačekala policiju u njegovoj kući, odnosno mestu sukoba.

Kako saznajemo od izvora iz istrage, osumnjičenoj je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati. Nakon toga će, uz krivičnu prijavu za nasilje u porodici, biti privedena na saslušanje u nadležno tužilaštvo.

NEDAVNO IZDRŽALA KAZNU

JEDNA od komšinica priča da je J. R. bila u zatvoru i da je nedavno izašla, pošto je izdržala kaznu, ali nije znala zbog čega je tamo bila. Ona kaže i da ne zna šta je bio razlog obračuna između nje i njenog bivšeg supruga. To će, verovatno, utvrditi istraga.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

MALOLETNIK ZAPALIO BG VOZ: Beogradska policija uhapsila tinejdžera zbog incidenta u Batajnici (VIDEO)