MUŠKARAC (48) NAPAO DEVOJKU U PREVOZU: Drama na liniji 16, uhapšen osuđivani pedofil

Novosti online

09. 06. 2021. u 18:17

ODELJENJE za upravljanje i monitoring Sekretarijata za javni prevoz danas je oko 11 sati tokom redovnog rada na upravljanju linijama JLPP-a dobilo kroz sistem prijavljeni alarm hitne službe od vozača koji obavlja prevoz na liniji 16, saopšteno je iz ovog sekretarijata.

МУШКАРАЦ (48) НАПАО ДЕВОЈКУ У ПРЕВОЗУ: Драма на линији 16, ухапшен осуђивани педофил

Foto: Depositphotos

Vozač je upravljao vozilom garažni broj 948 koje se u trenutku slanja alarma nalazilo kod Tržnog centra "Ušće" u smeru ka Gradskoj opštini Novi Beograd.

Dispečer centra sekretarijata je odmah po dobijenom alarmu kontaktirao vozača. Vozač je naveo da je jedna mlađa putnica prijavila seksualno uznemiravanje od starijeg muškarca. Dispečer sekretarijata je odmah obavestio policiju, koja je ubrzo stigla i uhapsila napadača. Do momenta dolaska policije, dva mlađa putnika zadržala su lice u vozilu za koje se sumnja da je uznemiravalo devojku.

Tokom intervencije policije je utvrđeno da se radi o muškarcu koji je 1973. godište i koji je već dva puta osuđivan za krivično delo pedofilije i seksualnog uznemiravanja.

Sekretarijat za javni prevoz apeluje na putnike da prijave vozaču svako dešavanje u vozilu koje bi moglo ugroziti bezbednost putnika.

(alo.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)