PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da Srbija ove godine mora da dostigne stopu rasta od šest odsto.

Komentari (8)

Srbijo Zuta kuco

18.04.2021. 06:21

Besplatan savet: Legalizuj drogu kao Holandjani (posto su alkohol i duvan vec legalni) daj sansu nasim poljoprivrednicima da gaje marihuanu i tako ostavi ilegalne dilere bez posla, isprazni zatvore, napuni budzet i eto novca za vece plate i penzije. Zar pouka sa americkom prohibicijom nije lekcija svima? Zasto to ne urade Amerikanci? Izgubili bi nacin na koji finansiraju promene rezima sirom sveta. Jugoslavija je razbijena svercom cigareta i droge. Svercerima Crnogorcima i Siptarima su Amerikanci gledali kroz preste jer su imali svrhu u planu razbijanja drzave. Hajde da neko drugi, neovlascen od strane Amerikanaca, pokusa da se bavi svercom. Sta bi se dogodilo? Odmah bi bio eliminisan. Za te svercerske organizacije policia i BIA moraju da znaju. Zasto sam u to uveren? Poljoprivrednik donese u Beograd bostan i prodaje na ulici pa dodje inspekcija, komunalna policija... Droga se rastura po klubovima, ispred skola i u Srbiji niko ne zna ko se time bavi? To ne moze bez necije precutne pomoci. Halo, ima li nekoga na vezi, slusate li?

Zoran

18.04.2021. 10:10

Srbija je u proteklom periodu ostvarila znacajne rezultate sto nam govori da odgovoran rad i trud donose i pozitivne rezultate i da je nasa zemlja na dobrom putu napretka. Sve pohvale za zalaganje sadasnje vlasti.

Gagi

18.04.2021. 12:16

Bez ekonomskog rasta nema ni napretka! Nema sumnje da cemo zacrtan cilj od sest odsto i dostici,dokazali smo i u prosloj godini da se pravim potezima drzave sve moze!