VUČIĆ O NON-PEJPERU: Nisam video nikakvu mapu, ni plan!

Novosti onlajn

17. 04. 2021. u 21:17

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić gostuje večeras u emisiji "Fokus" na televiziji B92.

ВУЧИЋ О НОН-ПЕЈПЕРУ: Нисам видео никакву мапу, ни план!

Foto: Printscreen

Prva tema gostovanja je takozvani "non pejper" koji je navodno Janez Janša dostavio Briselu.

- Krenuli smo od najtežeg pitanja. Sve što budem govorio, govoriću iskreno. Nisam video nikakvu mapu, nikakav plan. To što nekima ne odgvara da o tome govore, već bi da to pripišu Srbiji, to mnogo više govori o njima, nego o nama. Ja nisam neko ko će lažno da optuži bilo koga.

Foto: Prinscreen

- Premijer Janša je jedan otvoren čovek - rekao je predsednik i naglasio da su njih dvojica imali potpuno suprotne stavove, međutim da je on jako iskusan političar.

- Janša je veoma iskusan političar sa teškom političkom karijerom, iz svega je izašao još snažniji i neko ko tvrdo zastupa svoje stavove. Ali ja nikakav plan ni mape nisam video, lagao bih da kažem da jesam - rekao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (9)

Ivana

17.04.2021. 22:11

Srbija mora da se razvija i gradi, hvala predsedniku Vučiću što na sve načine gradite Srbiju. Aleksandar Vučić je jedini koji danas gradi Srbiju. Srbija že ekonomski biti jaka.

Ana

18.04.2021. 10:48

Srbija je zemlja koja ima plan i program ekonomskog napredka i razvoja,boljeg zivotnog standarda naroda ,ne zelimo nikakve sukobe vec bas suprotno od toga nama je izuzetno vazno da sacuvamo stabilnost i mir.