ZGRADU BIGZ kupila je kompanija Marera Real Estate Partners, sestrinska firma Marera Properties, koja je prošle godine pod svoje uzela i "Beograđanku".

Goran Bgd

19.02.2021. 08:19

Hodnici su morali da budu impresivni - zgradina prvobitna namena je bila štamparija. Ne mogu kolica sa teretom da se provlače po malim koridorima. Ovo zdanje je jedno od najlepših modernih zgrada u Beogradu i Srbiji. Radujem se renoviranju, nadam se da će "sinuti".

Ivko

19.02.2021. 10:33

Nadam se da ce i Geneks da nadje svog kupca , da zasija u punom izdanju. Geneks renoviran moze da stane na crtu svakoj poslovnoj zgradi u Beogradu.

Sasha

19.02.2021. 13:23

Mene je sramota sta ljudi mogu da urade. BGZ je imao 2200 zaposlenih radnika cak je i Nedeljko Cabrinovic bio tipo masinista. Mnogo generacija je stvaralo BGZ, izdali smo najvise knjiga na Balkanu da bi danas Vi likovali. Nema vise stamparije u kojoj su bile zastupljene sve tehnike stampe. Kome to sada smeta i kako uopste zgrada sme da se proda. BGZ su korak po korak unistili petooktobarci tako sto su sve masine pretopili u Smederevu. Ocigledno je da se udzbenik Hemija danas u Srbiji zove KEMIJA . Likujte i budite radosni nestao je još jedan gigant srpske pismenosti.