MEĐUNARODNI SAJAM OD 12. DO 14. NOVEMBRA: Srpska vina u Šangaju

G. V.

14. 05. 2024. u 15:36

RAZVOJNA agencija Srbije i Privredna komora Srbije i ove godine organizuju nastup domaćih privrednika u okviru Nacionalnog štanda na vodećem kineskom međunarodnom sajmu vina i jakih alkoholnih pića ProWine Shanghai 2024. Firme zainteresovane za učešće mogu se prijaviti do 24. maja. Sajam će se održati u Šangaju, od 12. do 14. novembra.

МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ОД 12. ДО 14. НОВЕМБРА: Српска вина у Шангају

Foto N. Živanović

Svake godine na sajmu se predstavlja oko 800 izlagača iz 39 zemalja, a manifestaciju poseti više od 20.000 profesionalnih posetilaca. Srpsko vinogradarstvo i vinarstvo jedna je od najbržih rastućih grana privrede, dok je Kina među najvećim uvoznicima vina u svetu, te domaće vinarije imaju prostora da dodatno poboljšaju promociju na tom tržištu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Da li znate po kom srpskom velikanu je nazvana ulica koja povezuje Savski trg i Kulu Beograd?

Da li znate po kom srpskom velikanu je nazvana ulica koja povezuje Savski trg i Kulu Beograd?

BEZ poštovanja istorije i čuvanja sećanja na velikane koji su nas svojim besmrtnim delima u prošlosti zadužili nema ni svetle budućnosti. Vođen ovim univerzalnim životnim geslom, Belgrade Waterfront nije propustio da, podižući najmodernije naselje u Srbiji, čitavu desnu obalu Save premreži novim saobraćajnicama koje predstavljaju svojevrstan omaž slavnim istorijskim ličnostima.

23. 05. 2024. u 16:00 >> 12:26

Komentari (0)

A POSLE RASKIDA: Stefanos Cicipas ima devojku! Šta mislite, odakle je?