U BEOGRADU SE ODRŽAVA 48. SAJAM GRAĐEVINARSTVA: Sve o gradnji u četiri dana

G. V.

12. 04. 2024. u 14:38

MEĐUNARODNI sajam građevinarstva, najveći sajamski događaj u građevinskoj industriji u regionu jugoistočne Evrope, biće organizovan od 22. do 25. aprila na Beogradskom sajmu. Na ovoj specijalizovanoj 48. po redu manifestaciji predstaviće se brojne kompanije iz zemlje i inostranstva iz svih oblasti ove grane privrede.

У БЕОГРАДУ СЕ ОДРЖАВА 48. САЈАМ ГРАЂЕВИНАРСТВА: Све о градњи у четири дана

Foto: D. Balšić

Tokom četiri dana, biće predstavljeni najrazličitiji segmenti građevinske industrije, od istraživanja i projektovanja, preko izgradnje i održavanja objekata u visokogradnji, niskogradnji i hidrogradnji, do predstavljanja najsavremenijih materijala, građevinskih mašina, uređaja i alata.

Deo manifestacije biće posvećen i opremanju enterijera, kao i promocija starih zanata. Cena pojedinačne ulaznice je 500 dinara, a grupne ulaznice će se naplaćivati 300 dinara, dok će za učenike i studente biti 200 dinara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

ŠOK PRED OLIMPIJSKE IGRE: Najbolja srpska košarkašica u 28. godini završila karijeru! (VIDEO)