POMOĆ ZA BEZBEDNOST GRAĐANA: Goran Vesić uručio ugovore vredne 100 miliona dinara

D.B.M.

29. 07. 2023. u 16:34

PREDSTAVNICIMA 11 gradova i opština ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić uručio je danas u Kuli ugovore u okviru programa podrške, vredne 100 miliona dinara.

ПОМОЋ ЗА БЕЗБЕДНОСТ ГРАЂАНА: Горан Весић уручио уговоре вредне 100 милиона динара

Foto: Fejsbuk/Goran Vesić

Sredstva će biti uložena u primenu inovativnih rešenja u oblasti saobraćaja, kako bi se bezbednost građana podigla na viši nivo.

Podršku u okviru ovog programa dobili su Kikinda, Boljevac, Apatin, Sombor, Vladičin Han, Kraljevo, Blace, Subotica, Vlasotince, Dimitrovgrad i domaćin ceremonije, Kula.

- Naša namera je da naredne godine opredelimo još više sredstava i da imamo što više projekata koji pomažu lokalnim samoupravama da naprave bolje mesto za život - rekao je Vesić.

Zahvaljujući sredstvima koje je izdvojilo Ministarstvo, uz novac koji će uložiti same opštine i gradovi, između ostalog, biće postavljene kamere za prepoznavanje registarskih tablica, table za merenje brzine, instalirana svetlosna signalizacija, sistem za merenje vozila u pokretu i drugo kako bi se osigurala veća bezbednost građana, a pre svega dece.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)