BIĆEMO CENTAR SVETA: Šefica srpske delegacije ministarka Jelena Begović oduševljena uspehom

POSLE velikog uspeha Srbije u Parizu na izboru za domaćina izložbe EKSPO 2027, zadovoljstvo je u izjavi za "Novosti" izjavila i šefica naše delegacije, ministarka nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Jelena Begović.

БИЋЕМО ЦЕНТАР СВЕТА: Шефица српске делегације министарка Јелена Беговић одушевљена успехом

Foto: Goran Čvorović

- Neverovatno veliki uspeh i fantastična stvar koja se desila Srbiji. Na ogromnom svetskom takmičenju, Srbija je pobedila. Bićemo, zaista, centar sveta, imaćemo šansu da pokažemo šta je Srbija i da imidž naše zemlje gradimo na onom najlepšem što možemo da pružimo. Velika podrška koju smo dobili govori o tome koliko zemalja stoji uz Srbiju i kakvu reputaciju imamo u svetu. Uzbuđena sam, ovo je fantastična stvar, ne samo za našu ekonomiju, muziku i sport, već za čitavo društvo – istakla je ministarka za "Novosti".

Beograd je u finalnom predstavljanju sve ostavio bez reči.

- Bili smo sjajni. Pokazali smo drugi ugao, kako vidimo EKSPO. A vidimo ga kao mesto okupljanja čitavog sveta – zaključila je Begovićeva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA "NOVOSTI": Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

NEMA pravog ljubitelja tenisa koji bi mogao da nabraja velikane "belog sporta", a da zaboravi na "rumunskog lakrdijaša" Ilijea Nastasea, originalnog "lošeg momka" tenisa. Nekada prvi igrač planete u ekskluzivnom razgovoru za "Novosti" govorio je o dokumentarnom filmu snimljenom o njemu, srpskom narodu, šljivovici, a neizbežna tema bio je najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković.

22. 05. 2024. u 20:00 >> 20:57

Komentari (48)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)