DOK u mnogim manje razvijenim EU članicama iz Istočne Evrope — strani investitori bivaju predstavljani skoro kao mitski spasitelji domaćih ekonomija, mađarski premijer Viktor Orban aktivno radi na istiskivanju nemačkih investitora iz svoje zemlje zarad strateškog jačanja domaćih preduzeća u odabranim sektorima.

Pera

04.04.2023. 20:29

Orban zna sta radi vodi vladu o interesu Mađarske ne uvozi svašta u Mađarsku pazi sto vise da izveze a ne da uvozi svašta Dabi upropastila svoju privredu,

Milan Markovic

05.04.2023. 11:24

Takav nam treba. Srbija se ponosi stranim investicijama. A sta stvarno predstavljaju strane investicije. Prevedeno na recnik domacina kuce. STRANE INVESTICIJE SU EKONOMSKO POROBLJAVANJE ZEMLJE. Steta sto kod nas su u vlasti doktori sa plagiranim doktoratima i predsednik, koji se u sve razume, sto bi narod rekao ni u sta se ne razume. Da je vise Orbana, bilo bi manje drzava koje su ekonomski porobljene, i ciji narod zivi kao u robovlasnickom drustvu. Ima li ova Srbija pameti, ili domacina. Sad je evidentno da je u ovoj vlasti nema, mada se ni opozicija mnogo bolje ne izjasnjava. Svima su im samo na pameti, strane investicije.