Huawei AppGallery prodavnica aplikacija – svet dostupan na dlanu

Novosti online

16. 09. 2022. u 16:47

Za Huawei korisnike, AppGallery je jedinstvena platforma preko koje mogu da pristupe svojim omiljenim aplikacijama.

Huawei AppGallery продавница апликација – свет доступан на длану

Foto: Printskrin

Ovaj inovativni sistem omogućava programerima kreiranje jedinstvenog sadržaja, što korisnicima nudi lepezu neverovatnih platformi koju mogu da iskuse.

Sve ovo, rezultat je posvećenosti kompanije Huawei stalnom napretku, gde se trude da korisnicima pruže što veći broj aplikacija u svom portfoliu, kako bi mogli da uživaju u zaštićenom digitalnom okruženju. 

Lokalna prilagođenost, uz globalni portfolio

AppGallery tim se zalaže za strategiju poslovanja koja se simbolično naziva „glocal“. Cilj je da se korisnicima približe neke od globalno najpopularnijih aplikacija kao što su Viber, Snapchat, TikTok, kao i širok spektar video igara. AppGallery redovno sarađuje sa lokalnim programerima, i time osigurava pružanje aplikacija koje odgovaraju konkretnim interesima i potrebama korisnika. AppGallery je uspeo da se pozicionira na jedno od tri najbolja mesta za pronalaženje i pristupanje aplikacijama, a ujedno pružio malim biznisima poslovnu i marketinšku podršku velikog brenda kakav je Huawei.

Partnerstvo sa više od 5,4 miliona programera širom sveta je rezultiralo tome da je AppGallery dostupan u više od 170 zemalja, uz širok izbor aplikacija u čak 18 kategorija. Pored globalno popularnih aplikacija, dostupne su i brojne banke, domaći mediji i portali, prodavnice, aplikacije za prevoz - čime je olakšano funkcionisanje svih korisnika.

Aplikacije prilagođene efikasnošću

Iz dana u dan, AppGallery je sve popularniji među korisnicima. Na sajmu potrošačke elektronike IFA 2022 u Berlinu AppGallery je osvojio nagradu „Best of IFA 2022“, što svedoči o kvalitetu same platforme i sadržaja koji se ovim putem plasiraju korisnicima globalno. Broj aktivnih mesečnih korisnika širom sveta u 2022. godini je preko 580 miliona, od kojih je samo u Evropi 45 miliona.

U odnosu na prethodnu godinu, broj dostupnih aplikacija je porastao za 147%. Ono što je uticalo na ovaj trend je dostupnost lokalno relevantnih sadržaja, kao i fokusiranost na zadovoljstvo korisnika. Aplikacije koje se nalaze u ponudi su vrhunskog kvaliteta. Kreiranjem sopstvenih rešenja nekih od neophodnih aplikacija koje su u vezi sa poslom ili produktivnošću, kompanija Huawei je idealno prilagodila AppGallery ponudu sa svim zahtevima korisnika.

Suština je u razumevanju i poverenju

Uz lak pristup aplikacijama, otkrivanju novih i drugačijih rešenja uz ocene i recenzije koje su pregledne za čitanje i pretraživanje, AppGallery je jednostavna za korišćenje. Poverenje koje ima kod svojih korisnika je stekla time što se svaka nova aplikacija detaljno proverava, prati i na kraju sertifikuje, a na dnevnom nivou prolazi kroz razne sigurnosne protokole, čime je omogućena maksimalna bezbednost. Sa fokusom na pružanju kvalitetnog iskustva korisnicima, AppGallery je dostupan bez velikih napora na svim Huawei uređajima.

O kompaniji Huawei Consumer BG

Proizvodi i usluge kompanije Huawei su dostupni u više od 170 država i koristi ih trećina svetske populacije. Četrnaest centara za istraživanje i razvoj je otvoreno u Sjedinjenim Američkim Državama, Nemačkoj, Švedskoj, Rusiji, Indiji i Kini. Huawei Consumer BG je jedna od tri poslovne jedinice firme Huawei i pokriva pametne telefone, računare i tablete, nosive uređaje i klaud usluge, itd. Globalna mreža firme Huawei je izgrađena na 30-godišnjoj stručnosti u industriji telekomunikacija i posvećena isporuci najnovijih tehnoloških otkrića klijentima širom sveta.

Za više informacija, molimo vas da posetite:https://consumer.huawei.com/rs/ 

Za redovna obaveštenja o Huawei Consumer BG, pratite nas na:

Facebook: https://www.facebook.com/HuaweimobileRS/

Twitter: https://twitter.com/huaweimobilers

YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiSrbija

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilers/

Google+: https://plus.google.com/+HuaweiDevice

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

RUSI RASPOREĐUJU UBITAČNE RAKETE NA OSTRVU: Jačaju snage usmerene na vernog američkog saveznika, oglasio se Šojgu