SQUID i HUAWEI pružaju vesti o prvenstvima 2022. uz personalizovanu uslugu vesti

Novosti online

24. 08. 2022. u 13:05

SQUID, u saradnji sa HUAWEI - jem, sada pruža personalizovanu uslugu vesti u HUAWEI Pretraživaču. Uz sve veći broj kategorija, korisnik može da čita o Svetskom odbojkaškom prvenstvu 2022 za muškarce i žene i Eurobasketu 2022.

SQUID и HUAWEI пружају вести о првенствима 2022. уз персонализовану услугу вести

Foto: Promo

Personalizovana usluga vesti se može naći na početnoj stranici HUAWEI Pretraživača, gde možete pronaći različite kategorije, kao što je SPORT. Korisnik može da koristi scroll opciju na vrhu stranice i prevlači između različitih kanala.

Svetsko odbojkaško prvenstvo za muškarce 2022 biće polazna tačka za više od dva meseca nekoliko sportskih događaja, kao što su Eurobasket 2022 i Svetsko odbojkaško prvenstvo za žene 2022. Preko novog sport kanala moguće je preuzeti deo najnovijih vesti o šampionatima, iz širokog spektra pouzdanih izvora.

HUAWEI Pretraživač je unapred instaliran na svim HUAWEI telefonima i sada ga je takođe moguće preuzeti za Android uređaje u Google Play Storeu, pod nazivom Petal Browser.

- Veoma smo uzbuđeni što radimo sa HUAWEI Pretraživačem i pružamo važne vesti iz pouzdanih izvora u širokom spektru kategorija. Naš cilj je da inspirišemo korisnike da čitaju kvalitetnije novinarstvo i da istovremeno pomognemo izdavačima da ostvare veći promet i prihod - kaže Johan Otelijus, izvršni direktor i osnivač SQUID aplikacije.

Aplikacija SQUID pruža korisnicima pametnih telefona HUAWEI vesti i sadržaj na 33 različita jezika, u većini zemalja Evrope i Latinske Amerike. Cilj aplikacije SQUID je da milenijalcima omogući lak pristup zanimljivim i relevantnim vestima iz pouzdanih izvora.

Za HUAWEI uređaje preuzmite HUAWEI Pretraživač ovde: https://bit.ly/3M0e1K3

Za sve Android  uređaje preuzmite Petal Browser ovde: https://bit.ly/3L5A1l7

O SQUID Aplikaciji

SQUID Aplikacija (Njuice AB) je medijska tehnološka kompanija sa sedištem u Stokholmu, u Švedskoj. SQUID je brzorastuća medijska aplikacija za milenijalce u Evropi, APAC-u i Latinskoj Americi, pokrenuta u 60 zemalja. Aplikacija je dobila veoma dobre kritike potrošača u App Store-u, Google Play Store-u i HUAWEI AppGallery-ju i veoma pozitivno izveštavanje u medijima na svim tržištima na kojima je lansirana. SQUID je sada takođe dobavljač vesti za HUAWEI Assistant, HUAWEI Browser, Petal Search i Petal Browser. Više informacija potražite na www.squidapp.co.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!