NEMAČKI vicekancelar, šef „super-ministarstva“ ekonomije i životne sredine Robert Habek suočava se sa problemima o kojima nije ni sanjao. Lider nemačkih Zelenih bio je prinuđen da se zalaže za ponovno paljenje termoelektrana i toplana na ugalj zbog gasne krize i da pregovara sa drugim režimima poznatim po gušenju ljudskih prava zbog ruske agresije na Ukrajinu.

jug

26.06.2022. 10:40

Zasto da nosimo dzemper,da smanjujemo temperaturu sobe i vode ,lakse je smeniti glupe politicare koji slusaju anglosaksonce i dovesti vodje koje ce znati da se dogovore sa Rusima.Nista lakse.

Mile

26.06.2022. 11:27

Čudan neki nemac i on napada druge i svi su drugi krivi samo je Nemačka janje koje je mirno i umiljato,a kada treba slati oružje u Ukrainu,e to treba,a da se postigne mir na tom prostoru on i nepomišlja. Gde je bio i štaje radio od 2014 godine do danas,kada su nevini građani Luganska i Donbasa svaki dan zasipani granatama,on je sve to zaboravio,a možda nije ni čuo za tuđu muku i vapaj da to prestane,8 godina moj Habeck,8 godina!

Petar

26.06.2022. 11:31

Znam da vam nikada neće biti kao Srbiji '90, čemu ste svesrdno doprinosili čak i prednjačili, ali radovaću se da makar malo osetite tvrdo. Ako zbog ovoga nisam pravi hrišćanin, ne moram da budem......Bog neka sudi.

Aleksandar

26.06.2022. 14:04

Ovo je mantra koja je odraz kolegtivnog zapadnog ludila..uveli smo im sankcije i sad mi trpimo zbog toga,ali on je(putin) kriv zbog toga sto je nama tesko. "Moj brat Djura ce ti oprostiti sto te tukao" ludilo mozga

Istina

26.06.2022. 17:32

Hrane se političari od ogromnih novaca od poreza,na štetu svojih građana,a tupavi nemci ih i dalje biraju.Tako su pratili ujka Adolfa do kraja pa su onda negirali da su bili za režim.Demokratija njihova je čudesna stvar pod kontrolom USA.