SPECIJALNA PROMOCIJA TELEKOMA SRBIJA POVODOM JUBILEJA: Jun će biti i mesec uživanja u izuzetnoj televizijskoj ponudi

Novosti onlajn

01. 06. 2022. u 11:06

POVODOM značajnog jubileja, 25 godina postojanja, Telekom Srbija je u junu pripremio nekoliko vrednih promocija za korisnike.

СПЕЦИЈАЛНА ПРОМОЦИЈА ТЕЛЕКОМА СРБИЈА ПОВОДОМ ЈУБИЛЕЈА: Јун ће бити и месец уживања у изузетној телевизијској понуди

Foto: Printskrin

Kako bi sve bilo u znaku 25, novi postpejd korisnici i oni koji tokom juna obnove postpejd ugovor za pakete počev od Omorike 3, dobiće jednokratni dodatak od 25 GB za prenos podataka. Specijalna promocija očekuje i sve nove korisnike tarifa Soko lajt i Soko maks, kao i one koji obnove ugovor za ove tarife na narednih 24 meseca – prvih šest meseci biće im umanjena pretplata za 25 odsto.

Isti popust na pretplatu u prva tri meseca od izbora tarife obezbeđen je i za one koji pripejd profil zamene nekom od Omorika tarifa.

U susret potrebama i željama korisnika za sve većom količinom internet saobraćaja, Telekom Srbija ponudio je i poseban postpejd dodatak od čak 25 TB koji je dostupan za 2.500 dinara. Ta ogromna količina interneta može se podeliti sa još četiri postpejd korisnika u narednih 30 dana od trenutka aktivacije.

Foto promo

U znaku jubileja je i poklon za postojeće korisnike tarifa Morava i Kontrola troškova, kojima je namenjen internet dodatak od 2,5 GB za pristup željenim sadržajima.

Jun će biti i mesec uživanja u izuzetnoj televizijskoj ponudi "iris TV" i "Muv TV" usluga, pošto će svim korisnicima biti otvoreni najbogatiji izbor programa, Maks odnosno Super TV plus paketi. Pored toga, gledaoci koji prate iris TV imaće besplatan pristup paketu "Pickbox Now,", posebnom izboru filmova u Video klubu, dok će bez naknade moći da gledaju i vrhunska ostvarenja u produkciji Telekoma Srbija – filmove Toma, Južni vetar i Hotel Beograd.

Sve ove specijalne dodatke za mobilnu telefoniju korisnici mogu aktivirati od 1. juna putem Moj mts aplikacije. Više informacija o promociji potražite ovde.

Vladimir Lučić: "Lider u Srbiji i regionu, postajemo svetski igrač"

- Telekom Srbija je za prethodnih četvrt veka, od 1. juna 1997. do danas, uspeo da se ustoliči kao apsolutni lider telekomunikacija, medijske industrije i digitalnog razvoja kako na nivou naše zemlje, tako i čitavog regiona, a sledeći korak je da postane ozbiljan svetski igrač - poručio je generalni direktor Telekoma Vladimir Lučić povodom 25. rođendana kompanije koju predvodi i u kojoj je proveo ceo radni vek.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili