POLjSKE kompanije će pravnim metodama tražiti kompenzacije od „Gasproma“ zbog prekida isporuke gasa, rekao je predsednik Poljske Andžej Duda.

MMA

28.04.2022. 01:01

Kakve kompenzacije trazite, niste naplatili i to je to, jos treba naplatiti i kamatu za gas, mislim da ste vi krsili ugovor niko drugi?! Ne platis slavina se zatvara......za uvek.

Marli

28.04.2022. 07:24

Trazi od amerike koja jos malo pa pala,ti kao poljska kao mis u malom zrnu bolje da cutite,dog vas ubijali rusija svoje zivote davala za vas i viste se prodali a sada se snalazite to je vas problem,poljsku pljunes pa ne nema bolje bi cutali

Srbijo Zuta kuco

28.04.2022. 10:02

Ne razumem u cemu je problem. I dalje bi placali u evrima ili dolarima samo sto bi placali ruskoj banci koja bi taj novac konvertovala u rublje da bi Rusija mogla da ga koristi umesto nekoj drugoj banci u kojoj bi novac bio zamrznut zbog sankcija i Rusija ne bi mogla da ga koristi. Taj bi novac kasnije mogao biti prosledjen Ukrajini kao "ratna otsteta" umesto Rusiji. Tako bi Rusija besplatno davala gas Poljacima iz zahvalnosti sto mnogo vole Ruse. Ko je ovde lud? Gde li dobijaju te ideje? Da li su to sami smislili ili im je neko u tome pomogao?

Pancevac

28.04.2022. 10:39

E moji Poljaci toliko ste glasni bili za sankcije , a samo jedan dan je prosao kako je gas zavrnut i vi vec ne znate sta cete od muke . Tesko kad su sankcije na vasim vratima

Markoni

29.04.2022. 17:30

Pa gospodo ako nećete da plaćate kako prodavac kaže nećete dobiti robu pa je tražite od onog dementnog metuzalemom..on će vam dati "jeftiniju" naftu..