POLITIČKI pritisci na Srbiju da se ekonomski konfrontira Rusiji rastu, a to može da ugrozi naš Sporazum o slobodnoj trgovini sa Evroazijskom ekonomskom unijom i cenu gasa koju plaćamo. Ovo u razgovoru za "Novosti" ističe Bojan Stanić, pomoćnik direktora za strateške analize Privredne komore Srbije.

Duško

24.02.2022. 07:29

Glupi europljani još ne vide šta im Vinetu i Džon Vejn rade !? Isto kao između 1918- 1939. Koliko su milijardi uložili u Nemačke fabrike oružja? Pa oni su i onda sve napakovali, a kao mirotvorci ! Bože nas sačuvaj Divljeg zapada i takvih mirovnjaka. I ćorav bi sve vidio a i svaka budala shvatila njihove namere. Da Bog pomogne da progledaju oni koji trebaju.

Bela breza

24.02.2022. 08:19

Trazili ste, gledajte. Neka vam sada Amerikanci prodaju gas za skupe pare. Neokolonijalisti pohlepni, 8 godina provocirate i ponizaate ruse, pravite obojene revolucije, sirite se ka istoku, blokirate prodaju gasa, vodite medijski i hibridni rat, svajdate bracu slovensku da za vas gine.

Srbija

24.02.2022. 09:34

Sta oce evropa,nismo u evropsku uniju i ne mozemo da uvedemo sankcije primite nas pa mozemo da pricamo,sad kad ste dosli pred pucanje kasnite.U uniji niste slozni jer pojedine zemlje eu nisu priznale kosovo i ocemu pricate,,daj boze da nikad ne priznaju.EU je katastrofa