PUTNICI "Gea tursa", koji su ovih dana stigli do Grčke, sasvim moguće da će morati sami da se pobrinu za povratak.

Pedja

30.06.2021. 16:49

Kombiji nisu autobusi i ne mogu ocekivati da se vozaci kombi vozila tretiraju kao vozaci autobusa. Skroz drugacije su procedure. Takodje,dobiti dozvolu za medjunarodni prevoz putnika nije lako. Znaju oni to,samo se prave ludi i prave probleme putnicima. Svi koji su platili za prevoz i prevezeni su kombijima treba da se zale republickom saobracajnom inspektoratu. Neka oni preuzmu mere iz svoje nadleznosti.

gde je inspekcija

30.06.2021. 16:53

Gea turs je odavno trebalo zatvoriti. Tako su maltretirali putnike do Sarajeva, prebacivali se na razne prelaze jer nisu imali licencu da prevoze, čekali smenu podmićenih carinika, par puta su putnici prelazili granicu pešice, a kombi posebno, itd itd itd. Prevara kako hoćeš, a niko godinama nije reagovao. Zašto?

Ja

30.06.2021. 16:59

I sta uopste znaci ,,kupljena karta za prevoz ne ukljucuje i organizaciju putovanja,,?A sta onda ukljucuje kupljena karta za prevoz ako ne organizovan prevoz od tacke A do tacke B?

Dokle više

30.06.2021. 17:51

Da li može da prođe leto da neko ne prevari građane Srbije koji idu na letovanje. Pa da li smo baš toliko zemlja sa puno prevaranata, lopova i kriminalaca