KAKO POSTATI SVETSKI ŠAMPION U BILIJARU: Aleksa veruje da je na pravom putu (VIDEO)

Novosti online

04. 04. 2021. u 20:00

ALEKSA Pecelj osvaja turnire i grabi ka svetskom vrhu, ali uz mnogo vežbe i odricanja. Prošle godine osvojio je sve četiri discipline u ovom sportu, a tek mu predstoje značajni turniri.

КАКО ПОСТАТИ СВЕТСКИ ШАМПИОН У БИЛИЈАРУ: Алекса верује да је на правом путу (ВИДЕО)

Foto: Novosti

On je fokusiran i iskreno veruje da će jednog dana doći u društvo najboljih planetarnih velikana bilijara - igre koja nije nimalo jednostavna i puno toga traži.

Ušao je u svet profesionalaca, kaže da Srbi mogu da se pohvale svojim uspesima, tvrdi da možemo da budemo "rame uz rame" sa najvećim velikanima ove igre, a o onome šta je potrebno da bi se uspešno napredovalo govori u novoj epizodi "5 minuta sa..."

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NESVAKIDAŠNJE ISKUSTVO JEDNOG DOSTAVLJAČA: Ne znam da li da bacim one kese i klisnem niz stepenice, ili da stoički sačekam...