POSLUŠAO sam rukovodstvo SANU i pročitao zbornik "Učešće Srpske akademije nauka i umetnosti u unutrašnjem dijalogu o Kosovu i Metohiji" i u prvom članku video da se KiM pominje kao nezavisna država.

Komentari (3)

Banovo

11.03.2021. 17:59

Ti "akademici" su sve Titovi đaci, pod hitno treba da se rasteraju jer direktno rade na štetu države em su po godinama vršnjaci kornjača sa Galapagosa.

gorans

11.03.2021. 19:23

Kada Srpska Akademija Znanosti i Umetnosti , pazi sad ,SAMO, jedan deo teritorije sopstvene drzave predlaze kao samostalan nezavisan cinilac koji je ravnopravan sa ostatkom te iste drzave, onda je to SAMO VELEIZDAJA. Da se SAMO I SLUCAJNO i VOJVODINA I SANDZAK sutra ne nadju u nekom zborniku ?! Naravno SAMO kao ideja.

Sara

02.04.2021. 15:45

Ово је велеиздаја! Држава има обавезу да санкционише све који крше Устав Србије. Јавне личности који су видљивији у медијима, професори који образују младе, научни радници морају поштовати Устав Србије. Кршећи га, они излазе из оквира прихватљивог понашања, што захтева реакцију како се не би десило да нам се распадне читав систем.