DRASTIČNE TEMPERATURNE PROMENE CELE NEDELJE: Danas ledeno vreme, a evo šta nas čeka do kraja sedmice

Tanjug

02. 02. 2021. u 06:56

U SRBIJI će ujutru mestimično biti magle, a tokom dana umereno do potpuno oblačno i toplije. Na jugozapadu i jugu ponegde slaba kiša, u planinskim predelima provejavanje slabog snega. Posle podne prestanak padavina.

ДРАСТИЧНЕ ТЕМПЕРАТУРНЕ ПРОМЕНЕ ЦЕЛЕ НЕДЕЉЕ: Данас ледено време, а ево шта нас чека до краја седмице

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Vetar slab promenljiv. Jutarnja temperatura od -3 do 5  stepeni Celzijusa, najviša dnevna od 5 na severu do 13 na jugu.

U Beogradu ujutro ponegde magla. Tokom dana pretežno oblačno i toplije. Vetar slab promenljiv.

Jutarnja temperatura oko 1 stepen, najviša dnevna oko 7.

Sutra će biti natprosečno toplo, pa se očekuje otapanje snega i na planinama. Do nedelje pretežno sunčano ili umereno oblačno i suvo, samo u četvrtak na severu Srbije pretežno oblačno, ponegde s kišom.

U nedelju posle podne i uveče na jugozapadu, a početkom sledeće sedmice i u ostalim krajevima naoblačenje s kišom i manjim padom temperature.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!