PRINC FILIP O PLJAČKI KARAĐORĐEVOG MUZEJA: Evo šta je potomak velikog vožda rekao o sramnom činu

D. Matović

01. 02. 2021. u 14:11

POSLE vesti da je Muzej vožda Karađorđa u Radovanjskom lugu kod Velike Plane obijen i opljačkan, oglasio se i princ Filip Karađorđević.

ПРИНЦ ФИЛИП О ПЉАЧКИ КАРАЂОРЂЕВОГ МУЗЕЈА: Ево шта је потомак великог вожда рекао о срамном чину

Foto: Nikola Stojanac/Printscreen

U pisanoj izjavi koju nam je prosledio piše da je o pljački saznao iz medija.

- Nažalost, nemamo više informacija sem da su iz Muzeja ukradene dve krune, dve kubure, puška "kremenjača" i Jevanđelje. Nadamo se da će policija brzo reagovati i uhapsiti počinioce te da će ukradeni eksponati koji su deo naše vredne kulturno-istorijske baštine, neoštećeni biti vraćeni Muzeju - napisao je princ Filip.

Policija sumnja da se krađa dogodila između 27. i 30. januara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!