DOKTORKA Danica Grujičić i dr Goran Stevanović večeras gostuju na Prvoj televiziji, gde govore o trenutnoj epidemiološkoj situaciji i ličnoj borbi sa korona virusom.

prellee

04.12.2020. 22:52

Pojedini novinari, političari, članovi udruga i NVO to pričaju iz ugroženosti svojih primanja ili zbog službe u interesu nečije politike i ličnih interesa. Bravo Danice, neverne Tome, frustrirane a počesto i zlurade.

itekako

05.12.2020. 01:13

Sa velikim poštovanjem čitam uzjavu Dr Grujicic. Može li doktorka da mi odgovori na par pitanja: zasto se nose skafanderi kad maske navodno štite od korone? Da li ona smatra da su sledeci sadržaji u vakcini bezbedni za ljude ( ona kaže da su priče bez veze): formaldehid, MSG, fenoli, aliminium, ćelije izolovane od pluća pobacenog fetusa, 4 vrste antibiotika, mono sodium glutamat (MSG), tragovi žive...ovo su samo neke od komponenti. Ako ona tvrdi da su bezopasne i predloži informacije vezano za pitanje, stajem među prvima u red za vakcinu. Hvala

Nina

05.12.2020. 19:28

Verujem da postoji trovanje. Neka nam gospođa objasni, zašto korone skoro da nema u pokedinim zemljama koje kontrolišu svoje nebo. A što se vakcina tiče, neka prva primi, vlast, pa ako im ništa ne fali kroz godinu, dve, tri i mi ostali ćemo.

NEO BORG

06.12.2020. 14:04

Jasno da epidemy postoji, i da je vestacki izazvana, sto znaci da ima izvestan i polit8cki uticaj na drustvo koji se primenjuje,znam licno, ali..ako u proseku od respiratornih bolesti u Srbiji umre izmedu dve i dve i po hiljade ljudi (to je statistika)a do sad 1600 od korone (mada se u potpunosti ne moze tvrditi da su svi umrli od nje jer testovi nisu 100% pouzdani, a, ima i malverzacija) zasto tolika panika, i, ako je vise zarazenih?