PANDEMIJA NEĆE ZAUSTAVITI OBRAZOVANJE: Ministar Branko Ružić razgovarao sa ambasadorom Semom Fabricijem

Lj.B.

18. 11. 2020. u 16:29

PROSVETNI radnici čuvaju vitalnost sistema u ovim vanrednim okolnostima , a održavanje nastave je prioritet.

ПАНДЕМИЈА НЕЋЕ ЗАУСТАВИТИ ОБРАЗОВАЊЕ: Министар Бранко Ружић разговарао са амбасадором Семом Фабрицијем

Branko Ružić / Foto Tanjug

Pandemija ne sme da zaustavi aktivnosti na daljem razvoju obrazovanja, u čemu i dalje očekujemo odličnu saradnju sa EU.

Ovo je rekao ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić u razgovoru sa  šefom Delegacije Evropske unije u Srbiji ambasadorom Semom Fabricijem .

Fabrici je izjavio da EU ohrabruje novu Vladu da nastavi sa reformama u obrazovanju i sektoru inovacija, posebno u srednjem i visokom obrazovanju kako bi neophodne veštine bile bolje usaglašene sa potrebama tržišta rada. On je podsetio da EU podržava razvoj obrazovnog sektora u Srbiji sa oko 100 miliona evra bespovratne pomoći od 2004. godine, kao i sa blizu 90 miliona evra  u oblasti tehnološkog razvoja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu