FAKULTETI DA SE PRIDRŽAVAJU MERA: Apel Ministarstva prosvete i SKONUS uoči poetka školske godine na univerzitetima

Lj.B.

29. 09. 2020. u 17:54

MINISTARSTVO prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Studentska konferencija univerziteta Srbije (SKONUS) su, povodom početka nove škoslke godine, apelovali na celokupnu akademsku zajednicu da se tokom pandemije Kovida-19 ponašaju odgovorno i poštuju propisane epidemiološke mere.

ФАКУЛТЕТИ ДА СЕ ПРИДРЖАВАЈУ МЕРА: Апел Министарства просвете и СКОНУС уочи поетка школске године на универзитетима

Ilustracija Foto N. Skenderija

Predstavnici Ministarstva i SKONUS-a insistiraju da se nastava na daljinu u ovim netipičnim okolnostima organizuje u skladu sa kriterijumima za organizovanje tog vida nastave u cilju očuvanja kvaliteta nastavnog procesa.

Oni su pozvali još jednom visokoškolske ustanove da iskažu solidarnost sa studentima i preispitaju merila i kriterijume za utvrđivanje visine školarina za školsku 2020/21. godinu, kao i da uvaže sve opravdane zahteve studenata za umanjenje školarina za narednu školsku godinu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni