VAZDUHOPLOVNA akademija u Beogradu školuje prvu generaciju aviomehatroničara za potrebe nemačkog MTU, jedne od pet vodećih svetskih kompanija za remont motora.

Komentari (4)

Miša

06.09.2020. 13:38

Mnogo reklame? Vazduhoplovna akademija, a školuje aviomehaničare? Naziv akademija podrazumeva najviši nivo obrazovanja u određenoj oblasti t.j. visokoobrazovna ustanova. Ovo je, po opisu srednja škola. Da bi realizovala obrazovne ciljeve mora da ima materijalnu bazu, kabinete, radionice, vazduhoplovnu opremu, stručni nastavni kadar, o tome ni reči, već samo o licencama??

jova

06.09.2020. 21:09

Prva generacija avio tehničara iz srednje škole Petar Drapšin, kako se nekada zvala ova "Akademija" je već dobrim delom u penziji. Mislim da su krenuli u školu 1972 godine. Elektro tehnička škola Nikola Tesla imala odeljenje za avio tehničare još pre Drapšina. . Manji deo nas koji smo završili je otišao u Avio Geneks i vojsku, dok je većina u kojoj sam bio i ja otišla u JAT. Još samo nekoliko ljudi iz te prve generacije radi, dok smo svi ostali u penziji.

Miodrag

06.09.2020. 22:25

Ludilo! Ovo samo ima na Balkanu. Radjaju decu,skoluju i onda salju za Nemacku? Moderna verzija danka u krvi.Izgleda da su svabe uvidele Hitlerovu gresku! Nije potreban rat sve dok cilj moze da se ostvari ekonomijom. Tuzni zbore....

OVO JE IDEALNO ZA TVOJ KOMENTAR

06.09.2020. 22:54

@Miodrag - Umro Tito, kad u paklu sretne ga Adolf i pita ga: Sta Jozef i ti si ovde, sta ima novo dole? Nista, kaze Tito, moji su kod vas na radu, a tvoji su kod nas na odmoru, na to ce Adolf, pa to je i bio razlog, da otpocnem rat.